Gratis en vrijblijvend winstgesprek

Voor coaches, consultants en trainers die grip op hun cijfers willen krijgen via een op maat gemaakt programma. 

Herken je dit?

Je bent een kei in jouw vak en je zet je vol passie in voor jouw klanten. Je werkt heel hard om jouw klanten te helpen en hebt wekelijks een volle agenda. Je bent een eigen praktijk begonnen om voor jezelf een vrijer en onafhankelijker bestaan op te bouwen, maar dit levert financieel niet op wat je wilt. 

Er komt wel genoeg geld binnen, maar je hebt geen flauw idee waar je dit allemaal aan uitgeeft. Je mist het overzicht en wilt dingen veranderen, maar je weet eigenlijk niet hoe. En daarnaast wil je ook nog een aantal plannen realiseren, maar je bedrijf moet door blijven draaien, elke dag weer. Hoe krijg je focus? Wat heeft prioriteit? Hoe pak je het aan? 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Zet nu je doorbraak in beweging en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek ter waarde van € 150. Samen bespreken we jouw huidige situatie en waar jij precies behoefte aan hebt. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen en jij ontvangt vervolgens van mij een voorstel helemaal voor jou op maat gemaakt om jouw ideale bedrijf – en leven – te creëren.

Dit gesprek is geschikt voor jou

A

Als je trainer, coach, adviseur, consultant bent of werkzaam in de dienstensector.

A

Als jij groeiambities hebt en jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend(er) wilt maken.

A

Als jij het type bent dat ambitieus is en de lat hoog legt.

A

Als jij doortastend bent en bij tegenslagen de schouders eronder zet in plaats van excuses te zoeken.

A

Als jij bereid bent uit jouw comfortzone te stappen en veranderingen door te voeren in jouw manier van werken en denken.

A

Als jij er klaar voor bent om goed te gaan verdienen met jouw bedrijf!

Als gecertificeerd Profit First Professional en Winstconsultant heb ik al vele ondernemers geholpen hun bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken met op maat gemaakte programma’s. 

Ik reserveer elke week enkele plaatsen voor het gratis Winstgesprek speciaal voor ondernemers en zelfstandigen die willen investeren om financieel succesvoller te worden en nu serieuze stappen hiervoor willen zetten. Na aanmelding voor het Winstgesprek ontvang jij per e-mail een lijst met vragen zodat ik alvast een idee heb van jou en jouw bedrijf, en we geen waardevolle tijd tijdens het gesprek hoeven te besteden aan de inventarisatie van deze basisgegevens.

BEN JE KLAAR VOOR DE EERSTE STAP?

Plan je winstgesprek in

De winstconsultant – Ria Meijer

Botter 36 3 – 8243 KS Lelystad
KvK 39074655 – Becon 532320 – BTW NL002088139B87

contact@dewinstconsultant.nl  –  0320-218625