Blog

Zonder persoonlijke groei geen bedrijfsgroei

Je werkt al jaren hard en hebt een goed lopend bedrijf opgebouwd waarmee je veel omzet haalt. Toch zit je al jaren op dit niveau en het lukt je maar niet om dit te doorbreken.

Ik maak dit zo vaak mee, en zie dan dat ondernemers nóg meer uren gaan werken in de hoop zo hun bedrijf te kunnen laten groeien. Terwijl het ze vaak dan niet meer lukt alle ballen hoog te houden en ze afstevenen op een burn-out.

En terwijl ze eigenlijk juist minder uren zouden willen werken om meer tijd met hun familie en vrienden te kunnen doorbrengen. Gevolg: ze raken gefrustreerd en gedemotiveerd zodat ze in hetzelfde kringetje blijven doordraaien.

ALS JE STEEDS BLIJFT DOEN WAT JE ALTIJD DEED, KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG.

Als jij jouw bedrijf wilt laten groeien dien je dingen anders aan te pakken dan voorheen. Je hebt een nieuwe strategie nodig, andere methodes.

Het is dan belangrijk dat je eerst stilstaat bij waar je nu bent met jouw bedrijf, en dan helder krijgt waar je naar toe wilt. Wat je wilt bereiken. En wat je hiervoor nodig hebt, wat je zult moeten veranderen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

KOM UIT JE COMFORTZONE

Door andere methodes te gebruiken zal je groeien omdat je hiervoor uit je comfortzone moet komen. Pas buiten deze veilige comfortzone is groei mogelijk, zowel voor jou en vervolgens automatisch voor jouw bedrijf.

Voel je dat je nu op een kantelpunt staat met jouw bedrijf en weet je niet hoe je dit aan kunt pakken? Waar je moet beginnen?

Tijdens een persoonlijk Winstgesprek met mij vertel ik jou welke stappen jij kunt zetten om een doorbraak te creëren.

Plan nu hieronder jouw Winstgesprek in en laat jouw bedrijf in 2022 groeien zonder hiervoor nog meer uren te hoeven werken.

Je bent het waard!

Winstgesprek 

Wil jij door mij geholpen worden jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. Ik help jou graag verder!