ERVARINGEN

ERVARINGEN

Laat anderen nóg beter uitleggen waarom je met mij wilt samenwerken.

Ria heeft me nu een jaar begeleid als financieel businesscoach tijdens het Next Level Winsttraject. Zij heeft mij geholpen de noodzakelijke veranderingen door te voeren in mijn bedrijf. In het begin moest nog wel eens iets aangepast worden, maar nu heb ik zelfs in de zwaarste tijd van mijn bedrijf gelukkig nog geld om mijn salaris en de belasting te betalen. Daarnaast is nu goed duidelijk dat er op de lange termijn middelen beschikbaar zijn voor mijn wensen en doelen, wat mij financieel enorm veel rust geeft. Ik had niets met cijfers maar heb nu veel meer overzicht.

Ria heeft een helder inzicht en ik ben blij dat zij mij hierbij begeleidt. Ria’s programma is een aanwinst voor iedere ondernemer.

Anja Alderliesten

Eigenaar, De Zonnecirkel

Ik heb niets met boekhouding en belastingaangiften, snap al die overzichten niet. Dus heb iemand nodig die mij hierbij begeleidt en handvatten geeft hoe ik alles het beste aan kan pakken. 

Ria is goed in haar werk. Zij besteedt veel tijd aan het contact met de klant, wat ook vaak een persoonlijke band creëert. Ze toont oprecht interesse in andermans zaken, doet het niet alleen voor het werk maar ook voor het plezier. Ria is eerlijk en duidelijk, ook als zij klanten minder positief advies moet geven.

Linda Meijer

Eigenaar , Linda Meijer Fotografie

Ik heb Ria leren kennen als een betrokken professional die niet alleen kennis van zaken heeft over de financiële kant van een onderneming, maar vooral ook hart heeft voor het menselijke stuk hierin. Ik kan merken dat het bij haar niet alleen maar om de droge cijfers draait, maar juist om ondernemers te helpen financiële uitdagingen, en meestal zichzelf daarin, te overwinnen en betere keuzes te maken.

Niet alleen is zij in staat als consultant op te treden, maar ook als coach/counselor. Dit is een krachtige combinatie en het maakt haar tot een waardevolle partner. Het is fijn een partner als Ria te hebben en je bedrijf daardoor een stap vooruit te brengen.

Sandra Derksen

Businesscoach en auteur , Bloeiende Praktijk

Ria zorgt ervoor dat ik meer tijd heb voor mijn werk. Als er vragen zijn van mijn kant krijg ik altijd snel respons en feedback van Ria. Ook geeft zij tijdig aan als ik nog wat moet investeren in apparatuur etc., kortom zij denkt met mij mee en kijkt samen met mij naar de toekomst.

Werken met Ria geeft mij meer rust en ik ben al met al bijna 15 jaar een tevreden klant.

Servi Willems

Eigenaar , In Beeld Multimedia

Ria is een behulpzaam persoon. Zij kan me duidelijk uitleggen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten en is heel geduldig.

Ze weet veel van alles af en kan het goed overbrengen.

Ria adviseert mij heel goed en ik kan altijd bij haar terecht.

Sabrine Bordewijk

Eigenaar , Sabrine's Hair & Beauty Care

Bij alle financiële en bedrijfs-beleidszaken trekken wij samen op. Ik ben je daar heel dankbaar voor.

Dankzij jouw coaching en ondersteuning verkeert mijn bedrijf in een enorme groeifase en ik hoop één en ander nog heel lang gezamenlijk met jou in kaart te brengen, aan te pakken en naar buiten te presenteren.

Nico van Namen

Eigenaar , Nicolaas van Namen Notenbeheer

Al ruim 16 jaar begeleidt Ria mij financieel, zowel zakelijk als privé. Zij staat altijd klaar voor me en geeft goede adviezen. Ze werkt snel en is discreet en betrouwbaar. Ze heeft hart voor de mensen en hart voor haar werk.

Ik kan iedereen aanraden met Ria samen te werken.

Erwin Luijben

Eigenaar , Stucadoorsbedrijf Luijben

Ria heeft mij vanaf de start van mijn bedrijf begeleid en geadviseerd. Ook in donkere tijden stond zij altijd klaar voor mij met goede adviezen. Ze heeft dingen voor mij geregeld waar ik zelf niet aan dacht.

Ik kan Ria van harte aanbevelen bij anderen. Zij heeft echt hart voor de mensen met wie zij werkt.

Jannie Hoffman

Eigenaar , Lunchroom @Jannie

Ik werk nu ruim 10 jaar samen met Ria. Ik snap niets van cijfers en wil me er ook niet veel in verdiepen. Samenwerken met Ria scheelt mij veel stress.

Met Ria als partner hoef ik me nergens zorgen over te maken en kan ik me volledig richten op mijn bedrijf en dingen doen die mij geld opleveren.

Henk Hilbrands

Eigenaar , BootsBeltsandBags.nl

Zowel mijn vrouw en dochter als ikzelf laten al jaren onze financiële zaken behartigen door Ria, zowel privé als zakelijk. Zij geeft goed advies, staat direct voor je klaar en helpt ons vooruit te kijken.

Henk Warrink

Eigenaar , Sneltransport Lelystad

Ria is iemand met liefde voor haar vak. Zij legt alles duidelijk uit en haar werk is tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader om met haar samen te werken, het bespaart jezelf een hoop stress en kosten in de toekomst.

Ik kan altijd met vragen bij haar terecht voor de boekhouding van ons bedrijf. Ze is iemand die haar vak verstaat.

Martina Moné

Eigenaar , Movida BV

Na het volgen van jouw programma heb ik eindelijk financieel overzicht. En dat terwijl ik niets met cijfers heb.

Ik heb nu geen stress meer over geld omdat ik weet hoe ik het aan moet pakken. Dat geeft zo veel rust!

Dank je wel!

Wendy Pereboom

Eigenaar , Pereboom Coaching

Benieuwd wat de winstconsultant voor jou kan doen?

Wil jij door mij geholpen worden jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek ter waarde van € 150. Ontdek in een persoonlijk gesprek met mij:

* welke gerichte kansen er liggen om je winst dit jaar nog te verdubbelen

* de belangrijkste factor om grip te krijgen op je financiën

* welke eerste stap jij vandaag al kunt zetten om overzicht te creëren

* met welke actie jij direct meer winst maakt