Blog

Waar word ik gelukkig van

Vorige week zaten we weer heerlijk op het strand. We gaan wel vaker, meestal gewoon voor een strandwandeling (lekker zwemweer is hier immers schaars).

Vroeger was ik al gek op het strand en de zee, maar tijdens mijn zware burn-out enkele jaren geleden werd ik er echt verliefd op. Ik kwam er tot rust en werd weer helder in mijn hoofd.

Het ruisen van de golven, het af en aan stromen van het water, de weidsheid ervan, dat maakt mijn hoofd leeg. Dus rijden we er sindsdien regelmatig heen. Gewoon wanneer we er zin in hebben.

Overpeinzingen

Zo dus ook afgelopen week. Daar, met mijn tenen in het zand, dacht ik na over wat mij gelukkig maakt. Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Waar spring ik ’s morgens met plezier mijn bed voor uit? (Wat sowieso niet vanzelfsprekend is, door mijn reuma.)

Welke taken doe ik graag in mijn bedrijf? Met wat voor type klant werk ik het liefste? Welke oplossingen bied ik mijn klant? En op welke manier bied ik die oplossingen aan? Hoeveel uren wil ik werken? Hoe wil ik dat mijn toekomst eruitziet?

Allemaal vragen die ik me regelmatig stel om te zien of wat ik doe nog bij me past. Om te voorkomen dat ik continu over mijn grenzen heen ga en uiteindelijk weer in een burn-out terecht kom.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat geeft mij energie

Daar besefte ik iets wat ik eigenlijk al wist, maar tot dan niet durfde los te laten. Ik ontdekte dat de taken die mij aan het begin van mijn ondernemerschap blij maakten, me nu leegzuigen. Ik ontdekte ook dat ik ondertussen amper nog deed wat mij juist de meeste energie geeft. Waar ik het gelukkigste van word.

Namelijk het spreken met gevorderde ondernemers. Ambitieuze kennisprofessionals of dienstverleners met 3 jaar of meer ervaring op de teller die tegen een plafond aanlopen. In hun omzet, hun werkuren, hun groei.

Groeien in je bedrijf en in je privéleven?

Wat mij écht gelukkig maakt? Ondernemers met een jaaromzet vanaf € 75.000 intensief 1 op 1 begeleiden, zodat zij kunnen groeien en opschalen. Zowel met hun bedrijf als in hun privéleven.

Die 1 op 1 begeleiding is een bewuste zet. Ik word niet blij van groepsprogramma’s. Als introvert floreer ik nu eenmaal niet in grote groepen. Bovendien leent een persoonlijk thema als financiën zich niet voor een groepscoaching.

Maatwerk

De ene heeft hier en daar meer begeleiding nodig dan de ander. Dus kies ik voor maatwerk. En krijgt iedere ondernemer de aandacht die ze nodig heeft. Half werk? Daar doe ik niet aan mee. Ik wil volle gas vooruit, net als de ondernemers die bij me aankloppen.

Zo maken we jou écht winstgevend

Dat is wat mij echt blij maakt, besefte ik toen aan zee. En nu is het aan jou: wat doet jouw passie weer stromen? Welk groter plaatje zie jij voor je? En welk budget heb jij nodig om die droom werkelijkheid te laten worden?

Dat ontdek ik graag met je in mijn Next Level Winst Programma.

Het traject voor zelfstandig kennisprofessionals en dienstverleners zoals jij die niet meer klein willen denken. Die financieel gezond willen zijn, in hun bedrijf én hun persoonlijk leven.

Wil jij samen met mij intensief werken aan de groei en opschaling van jouw bedrijf, plus je vrije tijd en lifestyle? Vraag dan hieronder een persoonlijk Winstgesprek met mij aan.

Dan bekijken we hoe dat er voor jou uit zou zien en of we een match zijn.

Winstgesprek 

Wil jij door mij geholpen worden jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend te maken? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Winstgesprek, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. Ik help jou graag verder!